Skip to content
Bel 030 - 752 3094

Werkwijze

We maken het niet moeilijk. Een eenvoudig te begrijpen behandelproces, altijd afgestemd op uw wensen.

Afspraak maken: Met of Zonder verwijzing

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Fysiotherapie vrij toegankelijk. U kunt zich dus direct bij ons melden.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak maken we graag kennis en willen we een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten. Dit doen we door een uitgebreid gesprek en lichamelijk onderzoek. Op basis van dit onderzoek en uw doelen stelt de fysiotherapeut een persoonlijk behandelprogramma op. Wanneer wordt overgegaan tot behandeling, wordt de vervolgaanpak en de doelen met u besproken.

Tijdens de behandelingen

Het behandelprogramma vormt de basis van uw revalidatie. Voor een optimaal resultaat evalueren we regelmatig en indien nodig sturen we bij. De duur van een behandeling is afhankelijk van het soort therapie dat u nodig heeft. Over het algemeen 25 minuten tot 1 uur. Naast direct hulp van de therapeut kunnen huisoefeningen een grote bijdrage leveren aan het resultaat.

Na de behandelingen

Als u gezamenlijk beslist de frequentie van de behandelingen te verminderen of te stoppen dan verliezen wij u niet uit het oog. De juiste preventieve oefeningen kunnen ervoor zorgen dat de klachten niet terugkomen. Denk aan het uitvoeren van huisoefeningen of het volgen van een gerichte training.

Bewegingsklachten? Wij helpen u graag.